Rólunk

Kényelem és magas minőség az irodájában és otthonában! 

 

Az ALTA QUALITA Webshop, csak minőségi, kényelmes és kedvező árú termékeket forgalmaz. Fő törekvése, hogy a kényelem és minőség az emberek hétköznapjaiban is jelen legyen, mind otthonukban mind a munkahelyükön.

Sajnos a rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut magunkra és azon belül az egészséges életre. Egyre kevesebbet mozgunk, sportolunk, és ezzel párhuzamosan egyre többet tartózkodunk ülőhelyzetben, ergo sokat ülünk. Ülünk a munkahelyre menet, kocsiban vagy tömegközlekedési eszközökön, és egész nap a munkahelyünkön. Ebédkor az asztalnál, aztán irány vissza a munka. Munka után ismét a csúcsforgalomban a kocsiban vagy buszon, villamoson, metrón stb. Hazaérve kikapcsolódás gyanánt, tv elé huppanunk vagy számítógép, laptop elé ülünk. Rengeteget ülünk és mégis elfáradunk a nap végére! De miért? Mert az ülőhelyzetben éri a gerincoszlopunkat a legnagyobb terhelés, amit a testünk próbál elbírni, de ez nagyon megerőltető számára és elfárad. Ezért fontos, NAGYON fontos, hogy kényelmes székeken üljünk, ha már sokat kell ülnünk. Tehát első a KÉNYELEM, de nem mindegy, hogy ez a kényelem meddig tart, célszerű, ha hosszan kifejti a 100%-os hatását egy kényelmes ülőalkalmatosság. Második szempont a MINŐSÉG, minél tovább tart egy szék kényelmi foka, annál minőségibb vélhetőleg...És harmadik szempont, de nem utolsó, az ÁR, természetesen mindenki a lehető legjobb áron szeretne minőségi terméket venni! Mi az ALTA QUALITA Webshop-nál éppen erre törekszünk, hogy megrendelőink a lehető legjobb minőségű terméket, a lehető legjobb áron kapják!

A minőségi székek, irodai forgószékek, minőségianyagokból készülnek, melyek többe kerülnek, mint a kevésbé tartósabb anyagok, tehát a minőséget megkell fizetni, így a termék minőségének a rovására nem mehet az, hogy olcsóbb anyagokból készült termékeket forgalmazzunk megrendelőinknek. Ahhoz, hogy mégis kedvező, jó áron árulhassuk, csökkenteni kell a kiadásainkat és hatékonyan kell kereskednünk. Ezt úgy érjük el, hogy nincs raktárunk (nem kell horribilis összegekért raktárt bérelnünk) és nem egyesével szállíttatjuk a megrendeléseket hanem gyűjtőfuvarral, igaz így megnő a kiszállítási időnk. Őszintén, ha azt mondanánk, hogy most megrendelheti a minőségi termékét és 2-4 hét múlva megkapja, vagy most megkapja a minőségi termékét 20-25% -kal drágábban! Melyiket választaná?... Na ügye!...

Több mint 700 minőségi termék, irodaszékek, irodai forgószékek, forgószékek, ergonomikus forgószékek, ergonóm székek, térdeplőszékek, vezetői (főnöki) forgószékek, 24 órás forgószékek, XXL nagy teherbírású forgószékek, tárgyalószékek, konferencia székek, ipari forgószékek, bárszékek, favázas székek, irodai fotelok, modern fotelek, várópadok, egyéb bútorok nagy választékban.

Több gyártó termékeit forgalmazzuk.

Belföldi partnereink:

- A Linea Nagykereskedelmi Kft. egy független, magyar tulajdonú vállalat, mely az irodák és közületek ülőbútorait készíti győri üzemében már 1994 óta.

- Az Antares Hungary Kft-t 1995 tavaszán alapították (akkor még Veneto 2000 Kft. néven), magyar és olasz üzletemberek. Profiljába irodai ülőbútorok gyártása és nagykereskedelme tartozik. 

- A LAKÁSkultúra Kft. a HALMAR Termékek nagykereskedelmi forgalmazója.

Külföldi partnereink:

- Az olasz Kulik System Srl. egy többszintű vállalkozás, amely erős szellemi bázissal és csúcstechnológiájú gyártással rendelkezik. A Milánói székhelyű cég fő profilja, a prémium minőségű ergonomikus forgószékek. A Kulik System-nél nem csak a jövő foteljeit fejlesztik és gyártják, hanem az egészséges ülést ötvözve a kényelemmel tekintenek a jövő felé. Válassza a Kulik System forgószékeit! Az egészség nem fog kimenni a divatból!


Termékeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, a minden termékünkre érvényes

HÁROMSZOROS GARANCIA!

 

ár garancia

Ár Garanciánk szavatolja, ha a rendeléstől számított 21 napon belül, kevesebbért találja meg

más kereskedőnél a nálunk vásárolt terméket akkor a különbözetet visszafizetjük!

 

minőségi garancia akár 5 év

Minőségi garancia:

Termékeink ÁR/ÉRTÉK arányban a legjobbak mind hazai mind európai viszonylatban. 

Erre jótállás a 1-3 AKÁR 5 év minőségi garancia!

 

pénz vissza garancia

Visszavásárlási garancia:

A megrendelt terméket 14 napon belül indok nélkül visszaküldheti és segítünk orvosolni

a problémáját, vagy visszafizetjük a termék árát! Tehát bátran válassza ki kínálatunkból, 

rendelje meg!

 

Bízunk benne, hogy nálunk megtalálja ízlésének megfelelő irodai vagy otthoni székét.

Tisztelettel,

ALTA QUALITA Kft.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány