BLOG

Mi állítható a forgószékeken?

Ahány féle irodai forgószék, annyi féle beállítási lehetőség, létezik azonban három kategória, amikbe ezeket a lehetőségeket csoportosíthatjuk: arányok, kartámasz és dőlésszög.

ALTA QUALITA
2019.11.19 23:09

Milyenek a modern irodaszékek? Ha a klasszikus forgószékeket mondjuk egy tizenöt évnél régebbi Volvóhoz hasonlítanánk, akkor a modern forgószékekhez a Tesla márkát társíthatnánk az autók világából.

ALTA QUALITA
2019.10.11 13:54

GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAKAT

A LEGJOBB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON! GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAKAT, MERT HA A MI ÁRAINKNÁL TALÁL OLCSÓBBAT A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 21 NAPON BELÜL, AKKOR MI AZON AZ ÁRON ADJUK ÖNNEK ÉS A KÜLÖNBÖZETET VISSZA FIZETJÜK!

ALTA QUALITA
2019.02.08 14:03

Az ergonómia az ember-gép-munkakörnyezet kapcsolatát vizsgáló tudományág. Az ergonómia a görög ergon = ’munka’ (görögül: ἔργον), valamint a nomos = ’tan, törvény’ (görögül: νόμος) szavakból alkotott szóösszetétel. Célja a szűkebb és tágabb munkakörnyezet, a gépek, munkaeszközök emberhez igazítása, az emberi adottságoknak lehető legjobban megfelelő munkaeszközök és munkakörnyezet kialakítása.

 MELYIKET VÁLASSZA? SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

  A karfa (kartámasz) a székben helyet foglaló ember karjai megtámasztására, pihentetésére szolgál. Fajtái a fix karfák és az állítható karfák.

ALTA QUALITA
2019.06.11 12:29

A KULIK SYSTEM ERGONOMIKUS SZÉK, KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KORRIGÁLJA A TESTTARTÁST, MEGAKADÁLYOZZA A GERINCBETEGSÉGEK KIALAKULÁSÁT ÉS A TOVÁBBI TORZULÁST. BIZTOSÍTJA AZ EGÉSZSÉGES ÉS HELYES TESTTARTÁST, KÉNYELMET, AZ ÜLÉS KÖZBEN, UTÁNOZVA A TEST TERMÉSZETES ANATÓMIAI KONTÚRJAIT. EGY SPECIÁLIS HÁTLAP- ÉS ÜLŐLAP KIALAKÍTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN. A HÁTLAPON GERINC ÉS HÁTTÁMASZ SEGÍTSÉGÉVEL, AZ ÜLŐLAPON FENÉK ALJI ÉS COMB KÖZÉPI MÉLYEDÉSSEL.

ALTA QUALITA
2019.09.09 10:20

A csavarokat érdemes legalább 3 havonta ellenőrizni, és szükség esetén újra meg kell húzni azokat. Félévente érdemes a görgőket a szennyeződésektől, szöszöktől megtisztítani. Évente egyszer a mozgó alkatrészeket kenőanyaggal célszerű lekezelni (minimálisan, gépolajjal).

ALTA QUALITA
2019.08.01 18:33

Valamennyi mechanikának az a szerepe, hogy lehetővé tegye a minél kényelmesebb üléspozíciók beállítását. A mechanika az ülés alatt-mögött található, az ülőlaphoz 4 csavarral rögzítve, és oldalt egy vagy több funkciókar, illetve marokcsavar áll ki belőle, valamint a mechanikába fut be a gázlift, amit szintén működtet.

ALTA QUALITA
2018.09.11 10:17

KÉNYELEM MUNKA KÖZBEN… NEM LEHETETLEN!

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány