Hírek

Prémium kategóriás ergonomikus forgószékek
2017.05.10

A Kulik System ergonomikus szék, kialakításának köszönhetően korrigálja a testtartást, megakadályozza a gerincbetegségek kialakulását és a további torzulást. Biztosítja az egészséges és helyes testtartást, kényelmet, az ülés közben, utánozva a test természetes anatómiai kontúrjait. Egy speciális hátlap- és ülőlap kialakításnak köszönhetően. A hátlapon gerinc és háttámasz segítségével, az ülőlapon fenék alji és comb középi mélyedéssel.

 

Az olasz Kulik System egy multinacionális cég, amely modern és csúcstechnológiájú gyárral rendelkezik, ahol korszerű és automatizált gyártósoron folyik a termelés. A cég folyamatos kapcsolatban van az ügyfelekkel és partnerekkel melynek köszönhető, hogy a Kulik System elismert, védjeggyel bejegyzett fejlesztések és találmányok használata a termékeiken. Az egyik legfontosabb terület a Kulik System laboratóriuma, ahol ennek a rendszernek a legfontosabb tulajdonságait vizsgálják, kutatják. Szakorvosok és rehabilitációs szakemberek dolgoznak együtt, a cég technikusaival, hogy teszteljék és tökéletesítsék a Kulik System rendszert, hogy maximális védelmet nyújtson a gerinc és a test egésze számára. A Kulik System mérnöki iroda - tehetséges mérnökök tehetséges csapata, akik kutatják és fejlesztik ezt az egyedülálló ergonomikus rendszert. A sikerhez hozzátartozik az a tény, hogy a cég csakis minőségi alapanyagokat használ a gyártási folyamatoknál és minőségi gyártógépek állítják elő a Kulik System ergonomikus forgószékeit, az egyedülálló kézzel végzett fázis munkák alkalmazásán túl a modern automatizált gépekig a Kulik System gyárában. Az ülőfelület és hátlap speciális alakját, rugalmas poliuretánhabból formázzák, olasz gépsorokon. A Kulik System nemcsak a jövő forgószékeit fejlesztik és gyártják, hanem az egészséges kényelmet is szolgálják a jövőben.

 

Válassza Ön is a Kulik-System forgószékét!

Az egészség soha nem fog kimenni a divatból!

 

A Kulik-System ergonomikus forgószék gondoskodni fog az egészségéről, anélkül, hogy a munkanap végére teste elfáradna vagy izomfáradtságot érezne.

- KULIK-SYSTEM ( FAROKCSONTRA HATÓ TERHELÉS CSÖKKENTÉSE, medence ideális helyzetben tartása, combközépi levegő szabad áramlása, derék támasz, gerinc támasz )

- MAGASSÁGBAN 5 PONTON ÁLLÍTHATÓ PUHA PÁRNÁZOTT KARTÁMASZ

- az ülőlap és háttámasz NYOMÁSÁLLÓ EMLÉKEZŐHAB betétes

- MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

- beépített derék támasz és gerinc támasz

Vissza
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány