Hírek

Karfás irodai forgószék kontra karfa nélküli...
2017.03.20
Karfás irodai forgószék kontra karfa nélküli...

 

Melyiket válassza? Segítünk a döntésben!

 

 A karfa (kartámasz) a székben helyet foglaló ember karjai megtámasztására, pihentetésére szolgál. Fajtái a fix karfák és az állítható karfák.

 

 A fix karfa, csak egy adott helyzetben és magasságban helyezkedik el, függetlenül a székben helyet foglaló testalkatától. A fix karfájú irodai forgószék az átlagos testalkatú ember számára, elfogadható és optimális helyzetben tartja a karját.

 

 Viszont, ha nem átlagos testalkatú az ember, példának okáért, alacsonyabb vagy magasabb, esetleg túlsúlyos, abban az esetben szükséges lehet a helyes testtartás végett az állítható karfa használatára.

 

 Az állítható karfák közül a legelterjedtebb a magasságában állítható karfa. Ezzel a karfával az átlagosnál alacsonyabb vagy magasabb emberek kényelmét tudjuk optimalizálni. Van olyan állítható kartámasz, amely a magasságán kívül az egymástól való távolságuk is állítható, a kartámasz a testhez képest előre – hátra mozgatható. Ez a fajta karfa leginkább a túlsúlyos embereknek optimális. Nagymértékben befolyásolja helyes döntésünket az a tény, hogy mennyi időt töltünk az irodai forgószékben egyhuzamban egy nap.

 

 A karjaink megfelelő alátámasztása, nagymértékben hozzájárul a helyes testtartáshoz, egészséges üléshez és többek között a hátfájdalmak és a nyaki gerinc panaszok megelőzéséhez.

 

 Tehát a válasz egyértelmű, ha sokat ülünk irodai forgószékben akkor legyen karfája. Hogy melyiket válassza az már ízlés és pénztárca kérdése… sajnos, mint az élet sok területén itt is, a jobb az drágább, illetve minél többet tud az adott kartámasz annál többe kerül. De van egy jó hírünk, a legolcsóbb karfánk is minőségi termék és abszolút ajánljuk, csak kevesebbet tud mint a drágább társai !

 

 Legtöbb irodai forgószékünk szerelhető, fix vagy állítható kartámasszal is!

 

 Mind újonnan vásárolt forgószékéhez, mind meglévő székéhez is rendelhet karfát!

 

Kérjük jelezze igényeit felénk!

Vissza
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány